Algemeen regelement

Artikel 1, Algemeen

Dit algemeen regelement, dient te worden nageleefd door iedere gebruiker. Hiermee wordt verstaan ”een ieder die gebruik maakt van onderdelen bijbehorende of eigendom van Dutch Lions Community. Er wordt van iedere gebruiker verwacht dat hij/zij zich op de hoogte stelt van het algemeen regelement. Ieder heeft recht op een toegestuurde versie van het regelement. Dit dient aangevraagd te worden bij het Ontwerpteam.

Artikel 2, Wijzigingen en Uitzonderingen.

Het Ontwerpteam heeft het recht om het regelement op elk moment te wijzigen, de wijzigingsdatum is te vinden onderaan dit regelement.
Het is aan te bevelen regelmatig het regelement te controleren op wijzigingen. Indien na een wijziging een gebruiker blijft gebruik van de diensten en onderdelen van Dutch Lions Community gaat hij/zij automatisch akkoord met de gemaakte wijzigingen.
Het Ontwerpteam is ten allertijde bevoegd om uitzonderingen te maken op het regelement.

Artikel 3, Versies

Indien er wijzigingen worden gedaan aan het regelement vervalt elke recht van de voorgaande (Digitale) publicaties. De digitale versie die te vinden is op www.dutchtlionscommunity is ten allertijde leidend, hier is ook geen discussie over mogelijk.

Artikel 4, Gebruikers en Leden

Dutch Lions community kent een onderscheid tussen gebruikers en leden. Om toegang te krijgen tot leden informatie zal men zich moeten registreren, na registratie wordt de persoon gezien al Lid.

Artikel 5, Voorwaardes lidmaatschap

Leden spreken de Nederlandse taal of kunnen zich zodanig verstaanbaar maken in het Nederlands dat dit geen storende factor is binnen de community.
– Men is min 18 jaar ”hier worden uitzonderingen op gemaakt”
– Men heeft een volwassen gedrag.
– Men heeft een goed werkende microfoon/headset en het programma Teamspeak.

Artikel 6, Gedrag

Respecteer elkaar en blijft ten aller tijde beleefd tegen medespelers, gebruikers en leden.
Enige vorm van:
– Racisme
– Bedreigingen
– Discriminatie
– Oneerlijk spel (hacken, cheaten)

Zal resulteren in:
1e waarschuwing = Verander je gedrag
2e waarschuwing = 1 dag Ban
3e waarschuwing = 1 week Ban
4e waarschuwing = Permanent Ban, er zal dan ook geen mogelijkheid meer zijn om terug te keren bij de community

Artikel 7, Taalgebruik

Houd met taalgebruik rekening met medespelers, gebruikers en leden. Een ieder heeft andere grenzen wat betreft taalgebruik: respecteer deze grenzen. Vermijd het gebruik van scheldwoorden en communiceer in een beschaafd Nederlands.
Herhaaldelijk schelden met ziekte’s en dergelijke, kan na 2 waarschuwingen resulteren in een Permanent Ban.

Artikel 8, Contributie

Dutch Lions Community verplicht leden niet tot het betalen van contributie. Wel wordt er aan leden gevraagd om bij te dragen aan het draagbaar houden van het kostenplaatje in de vorm van een Donatie.
Donaties worden nooit terug betaald.

Artikel 9, Plaatsen van content

Plaats geen kwetsend, lasterlijk, haatdragend, bedreigend, racistisch seksueelgeorienteerde of andere inhoud die in strijd ns met de internationale wetten. Plaats berichten in Algemeen Beschaafd Nederlands. en gebruik geen beheerders gedrag.
Het Ontwerpteam heeft ten aller tijde het recht om te bewerken, te wijzigen, te verplaatsen, of te sluiten van geplaatste content.

Artikel 10, Overig

Al het bovenstaand genoemde is van toepassing op alle zaken waar Dutch Lions Community mee verbonden is.
Dus ook Telegram, Discord, Teamspeak, Website, Tijdens Airsoft Evenementen.

Artikel 11, Airsoft.

Voor het Airsoft onderdeel van Dutch Lions Community is er een eigen Regelement. Let wel, het Airsoft Regelement is een aanvulling op bovenstaande.


Versie    01-06-2017
Herzien  01-06-2018


Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress