Mission Briefing, [24.07.2017] Van : NATO Command to DLC Headquarters
Mission : The Nobel’s Hill
Locatie : Altis
Aanwezig : 20:00u Vertrek : ASAP

Jullie zitten gelegerd op Altis om tijdelijk een ambassade te beveiligen. We willen dit low profile doen vandaar dat wij jullie hebben uitgekozen. De Ambassadeur gedroeg zich vreemd op het laatste gala, vandaar dat jullie ook undercover voor de ambassade zijn ingehuurd als “privé beveiliging”. De ambassadeur heeft ook dezelfde dag dat jullie hem beveiligen een meeting met meerdere belangrijke personen van Altis de regering. Beveilig de omgeving van de meeting, let hier ook op de politiemacht aanwezig is om de beveiliging te doen van de meeting. Zoek geen onnodig contact met de politie, dat is niet jullie taak. Mocht de Ambassadeur om een of andere reden uitgeschakeld zijn, zoek naar Intel om zijn gedrag te verklaren.

Objective 1: Zorg voor een gear geschikt voor de missie! Let op , je gaat als prive beveiliging! Zorg voor small arms & niet strak in militair pak!
Objective 2: Ga op in je rol als beveiliging, rij richting de ambassade en zoek contact met de ambassadeur.
Objective 3: Houd je ogen open naar dingen die niet kloppen. Scan de omgeving goed.
Objective 4: Beveilig de ambassadeur, zorg dat hij veilig op de meeting komt. De auto van de ambassadeur is een zwarte Jeep, mocht er ooit contact zijn, laat hem in de auto zitten, hij zit daar veilig.
Objective 5: Gedraag je als privé beveiliging, zoek geen onnodige vechtpartij met de politie en andere vormen van beveiliging van de andere belangrijkste personen.
Objective 6: Eind van de vergadering, breng de ambassadeur terug op de basis.

Radioprotocol
Squad: 100
Romeo: 40
Minimaal contact met Romeo! Je bent MARSOF dus zelf heb je het inzicht om te handelen waarna jij het juiste acht.

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress